Verticale Tuinen

 

Greenwave verticale tuin systeem: ‘volwaardig buitenspouwblad met geventileerde spouw’

Het gepatenteerde Greenwave 4.0 verticale tuin systeem is na intensief multidisciplinair onderzoek ontwikkeld; het heeft een zodanige constructie dat het als volwaardige gevelbekleding van nieuwbouw en bestaande bouw kan fungeren. Uit onderzoek aan de TU Delft is gebleken dat het bouwfysisch als “volwaardig buitenspouwblad met geventileerde spouw“ mag worden beschouwd. Het gevelsysteem bestaat uit zeer duurzame Greenwave modules, vervaardigd van versterkt, door- en door gekleurd en recyclebaar HDPP kunststof. Deze modules, in twee standaard kleuren verkrijgbaar, zijn gevuld met teelaarde en worden beplant met iedere denkbare combinatie van plantensoorten.

Het Greenwave systeem is niet alleen buiten, maar ook binnen toe te passen.

Systematiek en bouwfysische eigenschappen van het Greenwave 4.0 verticale tuin systeem

Systematiek en eigenschappen van Greenwave 4.0

De verticale tuin wordt opgebouwd uit modules, geplaatst op een speciaal ontwikkeld ophangsysteem. Greenwave is bouwfysisch geoptimaliseerd en hangt vrij van de muur waardoor een optimale doorstroming van lucht ontstaat achter het verticale tuin systeem. Hierdoor ontstaan geen vochtbruggen naar… Lees verder

Aanvullende technische informatie en besteksbeschrijving

Greenwave Systems beschikt over standaard berekeningen en technische tekeningen voor het bevestigen van een Greenwave 4.0 aan de meest voorkomende nieuwe en bestaande geveltypen. Deze zijn via “contact” op te vragen.

Ook een gedetailleerde besteksbeschrijving van een Greenwave 4.0 wand kunt u via “contact” opvragen.

In acht stappen klaar

portrethuib1
Met een groene gevel van Greenwave systeem is de beplantingkeuze voor een groene gevel echt niet meer beperkt tot een eenvoudige klimop.