gws_feature_muuren

Gezonde muren, ook binnen

 
 

Verticale tuinen zijn niet meer weg te denken in de eigentijdse architectuur. Men vindt ze zowel op grootschalige binnengevels van openbare gebouwen als op balkons of patio’s van privéwoningen. De wens om ‘de natuur’ binnen te krijgen, ook op plaatsen die zich daar op het eerste gezicht niet voor lenen is manifest. Door toepassing van het Greenwave 4.0 systeem kan die wens werkelijkheid worden en is een gezond, natuurlijk binnenklimaat binnen bereik. 

De mogelijkheid tot kleinschalige toepassing, het eenvoudige onderhoud, de individuele beplantingsmogelijkheden door toepassing van ‘gewone’ teelaarde en de bewatering direct vanuit de waterleiding zijn kwaliteiten die de Greenwave 4.0 onderscheidt van andere systemen.

De Greenwave module wordt gemaakt in een milieuvriendelijk fabricageproces, waarbij een hoogwaardige, geheel recyclebare kunststof wordt gebruikt. Het proces kent een dermate laag energiegebruik dat Greenwave 4.0 de doelstelling van het ‘Cradle-to-cradle principe’ al voor de start van de kringloop vervult.

 

 
portrethuib1
Het verticale tuinsysteem Greenwave 4.0 is even eenvoudig als doeltreffend en creëert direct groene meerwaarde.